Ture Turistike (9)

UDHETIM NE STAMBOLL I përzgjedhur

UDHETIM NE STAMBOLLne daten 13 Maj / 5…
€189/personi Lexo më shumë ...

FUNDJAVE NE VALBONE I përzgjedhur

Fundjave ne Valbone 9 – 10 Maj, 1…
€49/personi Lexo më shumë ...

Udhetim ne Kanionin Matka dhe Shkup I përzgjedhur

Udhetim ne Kanionin Matka dhe Shkup 9 –…
€59/personi Lexo më shumë ...

Udhetim 1 ditor ne Struge/Oher I përzgjedhur

Udhetim 1 ditor ne Struge~Oher Ne Daten 10…
€19/Personi Lexo më shumë ...

Udhetim 1 ditor ne BUDVA I përzgjedhur

UDHETIM 1 DITOR NE BUDVANe Daten 4 Korrig20…
€25/personi Lexo më shumë ...

PRANVERE NE KORFUZ I përzgjedhur

PRANVERE NE KORFUZ 15-17 Maj, 2 nete /…
€99/Personi Lexo më shumë ...

Rezervime

Deshironi te kryeni nje rezervim?! Kompania jone do tiu pergjigjet ne kohe rekord.

Facebook

Reth Nesh

Ne i respektojme klientet dhe nuk harrojme qe ato na zgjedhin ne per te kaluar kohen e tyre te lire.Ne kete marredhenie kemi si detyre ruajtjen e ndershmerin dhe besimit.Ne parashikojm deshirat e tyre dhe cdo gje qe bejm e bejm duke ....

Vendodhja

Blv "Bajram Curri " prane Drejtorise se Pergjithshme se Policise

Newsletter Subscriber

Name:
Email:
Ju jeni këtu: Faqja KryesoreOfertatTure Turistike
Scroll to Top